TBMM'de mutabakat!

Tutuklu bulunan milletvekilleri için AK Parti, CHP ve BDP'nin grup başkanvekilleri Meclis'te bir araya geldi. Görüşmede, 3 partinin hukukçu vekillerinin bir komisyon kurması kararlaştırıldı.CEZAEVİNDE BULUNAN VE VEKİLLİKLERİ DÜŞECEK MİLETVEKİLLERİCezaevin

TBMM'de mutabakat!

Tutuklu bulunan milletvekilleri için AK Parti, CHP ve BDP'nin grup başkanvekilleri Meclis'te bir araya geldi. Görüşmede, 3 partinin hukukçu vekillerinin bir komisyon kurması kararlaştırıldı.

CEZAEVİNDE BULUNAN VE VEKİLLİKLERİ DÜŞECEK MİLETVEKİLLERİ

Cezaevinde bulunan ve Meclis'te kararların okunmasıyla vekillikleri düşecek MHP'li Engin Alan ve BDP'li Sabahat Tuncel'i de ilgilendiren tutuklu milletvekillerine ilişkin Anayasa Değişikliği için grup başkanvekilleri görüşme yaptı.

Görüşmeden uzlaşma çıktı. Tutuklu vekiller komisyonu Anayasa Değişikliği konusunda uzlaştı.

DEĞİŞİKLİK GEÇERSE ENGİN ALAN TAHLİYE EDİLECEK

Alınan karar en çok cezaevinde bulunan ve Meclis'te kararların okunmasıyla vekillikleri düşecek olan MHP'li Engin Alan ve BDP'li Sabahat Tuncel'i ilgilendiriyor.

Anayasa Değişikliği geçerse Engin Alan tahliye edilecek. Cezasının infazı dönem sonuna bırakılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem