TBMM'de Kavga!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda "Torba Yasa Tasarısı"nın görüşmelerinde, CHP'li Özel, Soma'lı madenciler ile ilgili konuştuğu sırada Ak Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli ile arasında tartışma yaşandı. 'YALANCI' DİYE BAĞIRDI Bu sırada komisyon sözcü

TBMM'de Kavga!
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda "Torba Yasa Tasarısı"nın görüşmelerinde, CHP'li Özel, Soma'lı madenciler ile ilgili konuştuğu sırada Ak Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli ile arasında tartışma yaşandı.
 
'YALANCI' DİYE BAĞIRDI
 
Bu sırada komisyon sözcüsü Ak Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, birleşime yarım saat ara verdi. Verilen arada da Özel ile Denizli'nin tartışması devam etti. Bu sırada Özel, Denizli'ye "yalancı" diye bağırdı.
 
BOĞAZINA SARILDI VE YUMRUK ATTI
 
Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün de tartışmaya katıldı. Ak Parti sıralarından CHP sıralarına gelen Üstün, Özel'in boğazına sarıldı ve yumruk attı.
 
Özel ve Üstün arasında bir süre arbede yaşandı. Araya diğer milletvekilleri girerek Özel ve Üstün'ü ayırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler