TBMM "Geri dönmeyeceğiz"

Yüksekova ve Çukurca'daki 8 ayrı noktada düzenlenen terör saldırılarında 26 askerimiz şehit oldu."BAĞRIMIZA TAŞ BASACAĞIZ"Konuya ilişkin hükümet kanadından bir açıklama da Cemil Çiçek'ten geldi. Çiçek yeni Anayasa konusunda kararlı olduklarını ifade edere

TBMM "Geri dönmeyeceğiz"

Yüksekova ve Çukurca'daki 8 ayrı noktada düzenlenen terör saldırılarında 26 askerimiz şehit oldu.

"BAĞRIMIZA TAŞ BASACAĞIZ"

Konuya ilişkin hükümet kanadından bir açıklama da Cemil Çiçek'ten geldi. Çiçek yeni Anayasa konusunda kararlı olduklarını ifade ederek: "Acılarımız ne kadar büyük olursa olsun bağrımıza taş basacağız. Çağdaş toplumu güçlendirdiğine inandığımız bir anayasa için adım atacağız. Acılarımız ne kadar büyük olursa olsun üzerimize düşeni yapacağız. Toplumumuzun beklentisi olan yeni bir Anayasayı toplumuömuza kazandıracağız. Girdiğimiz yoldan dönmeyeceğiz. Anayasa gibi bir uzlaşı metninin ortaya çıkmasının ne kadar zor olduğunu biliyoruz. ancank bunu başarmalıyız. Siyasi partilerim temsilcileri temsl ettikleri toplumun mesajlarının burada yansıtacaklardır. Bu arkadaşların sorumluluk hisleri içnde hareket etmeleri gerekiyor. Toplumunm tüm kesimleri yeni Anayasa konusunda büyük bir beklenti içerisinde. Toplumumuzun bu beklentisini karşılamamız bizim sorumluluğumuzdur. Yeni nesillere yeni bir Anayasa bırakmak zorundayız." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler