TBMM Genel Kurulu toplanamadı

TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Genel Kurulu açmak için saat 15.00'de Genel Kurul Salonu'na girdi. Başkanlık Divanı'nda, Katip Üyelerden sadece Muharrem Işık yer aldığı için Başkanlık Divanı oluşamadı.Yakut, birleşimi açtıktan sonra, Başkanlık Divanı oluşm

TBMM Genel Kurulu toplanamadı

TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Genel Kurulu açmak için saat 15.00'de Genel Kurul Salonu'na girdi. Başkanlık Divanı'nda, Katip Üyelerden sadece Muharrem Işık yer aldığı için Başkanlık Divanı oluşamadı.

Yakut, birleşimi açtıktan sonra, Başkanlık Divanı oluşmadığı için çalışmalara başlayamadıklarını belirterek, sözlü soru önergeleri ile kanun tasarı ve tekliflerini görüşmek üzere, birleşimi 25 Aralık Çarşamba günü saat 15.00'de toplanmak üzere kapattığını açıkladı.

Yakut'un birleşimi kapatmasının ardından, CHP sıralarından, "Buranın bir özgül ağırlığı var" denilerek, iktidar sıralarının boş olmasına tepki gösterildi.

Genel Kurul Salonu'na, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın da aralarında bulunduğu 15 kadar CHP'li milletvekili, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ve 4 stenograf ile yaklaşık 15 basın mensubu geldi.

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, salondan ayrılırken basın locasına dönerek, basın mensuplarının cep telefonu ile fotoğrafını çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler