'Tayyip Paşa'nın Çapı Yetmiyor'

Taraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan bugün köşesinde yayınlanan 'Tek kişilik millet' başlığı ile Başbakan Erdoğan hakkında bir yazı kaleme aldı. Altan yazısının bir bölümünde  Başbakan Erdoğan’ın şike ile ilgili olarak direk müdahil olduğunu v

'Tayyip Paşa'nın Çapı Yetmiyor'

Taraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan bugün köşesinde yayınlanan 'Tek kişilik millet' başlığı ile Başbakan Erdoğan hakkında bir yazı kaleme aldı. Altan yazısının bir bölümünde  Başbakan Erdoğan’ın şike ile ilgili olarak direk müdahil olduğunu ve şikecileri korunmasından gocunmadığını yazdı

İşte Altan bugün kadar yazdığı en sert Erdoğan yazısının içindeki şike ile ilgili bölüm:

Sadece şu son zamanlarda yaşadıklarımıza bakın.

Uludere katliamının sorumluları hâlâ bulunamadı.

İlk işi, katliamı gerçekleştiren ordunun Genelkurmay Başkanı'na teşekkür etmek olan bir Başbakan'ın o sorumluları ortaya çıkarmaya hiç de istekli olmadığı görülüyor zaten.

Şike meselesinin göbeğinde aldı, eline yüzüne bulaştırdı.

Şike sahtekârlık demek, "ahlak" adına sanata müdahale etmeye kalkan adamın ahlak anlayışı "bu sahtekârlıktan" hiç gocunmuyor, nasıl bir ahlaksa artık.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem