Tayyip Erdoğan taburcu oldu!

Başbakan Erdoğan’ın, Cumartesi günü olduğu sindirim sistemi ameliyatının ardından, patoloji sonuçlarının temiz çıktı ve az önce hastaneden taburcu edildi.Başbakan Erdoğan, hafta sonu Pendik’teki Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki ame

Tayyip Erdoğan taburcu oldu!

Başbakan Erdoğan’ın, Cumartesi günü olduğu sindirim sistemi ameliyatının ardından, patoloji sonuçlarının temiz çıktı ve az önce hastaneden taburcu edildi.

Başbakan Erdoğan, hafta sonu Pendik’teki Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki ameliyatının detayları belli oldu.

Medipol Hastanesi’nden gelen bazı doktorlar da Başbakan’ın tedavisine katıldı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ da tedaviyle bizzat ilgilendi.

Başbakan'ın yapılan patoloji sonuçları ise temiz çıktı. Şu anda güvenlik önlemleri üst düzede tutuldu ve ziyaretçi kabul edilmedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem