'Tayinim çıktı merkez güle güle'

Valiler kararnamesi ile Sivas Valiliği'ne atan Vali Zübeyir Kemelek, Tekirdağ'a veda etti. Sivas'a gitmek için aracına binen Vali Kemelek, polis telsizinden anons ederek, "32-10 merkez. Tayinim çıktı. Allah'a ısmarladık" dedi.Valiler kararnamesi ile Sivas

'Tayinim çıktı merkez güle güle'

Valiler kararnamesi ile Sivas Valiliği'ne atan Vali Zübeyir Kemelek, Tekirdağ'a veda etti. Sivas'a gitmek için aracına binen Vali Kemelek, polis telsizinden anons ederek, "32-10 merkez. Tayinim çıktı. Allah'a ısmarladık" dedi.

Valiler kararnamesi ile Sivas'a tayin olan Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek için valilik bahçesinde veda töreni düzenlendi. Veda törenine 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük, Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Cumhuriyet Savcısı Fevzi Büyüktümtürk, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, vali yardımcılar, daire müdürleri, valilik çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Kemelek ve Eşi Zehra Kemelek, valilik bahçesinde bekleyenlerle tek tek tokalaşarak Tekirdağ'a veda etti. Veda esnasında bazı valilik çalışanları ise göz yaşlarına hakim olamadı. Vali Kemelek, makam aracı ile Sivas'a gitmek için yola çıktı. Vali Kemelek, aracındaki polis telsizinden polis haber merkezini anons ederek, "32-10 merkez, tayinim çıktı gidiyorum. Bütün polislere Allah'a ısmarladık." dedi.

Telsizden anons eden polisler ise Vali Kemelek'e "Sayın valim sağolun" diye karşılıkverdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem