Tatlıses'ten Erdoğan'a teşekkür

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Şanlıurfa mitinginde ismini zikreden ve Suruç ilçesinde dünyanın en büyük 5. tünelinin açılışını gerçekleştiren Başbakan Erdoğan'a teşekür etti.Tatlıses Twitter hesabından attığı mesajında "Sayın Başbakanımız, Şanlıurfa miti

Tatlıses'ten Erdoğan'a teşekkür

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Şanlıurfa mitinginde ismini zikreden ve Suruç ilçesinde dünyanın en büyük 5. tünelinin açılışını gerçekleştiren Başbakan Erdoğan'a teşekür etti.

Tatlıses Twitter hesabından attığı mesajında "Sayın Başbakanımız, Şanlıurfa mitinginde sevgili hemşerilerimin huzurunda adımı zikrettiği için ve Suruç'a su getirdiği için çok teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

"ASIL SİZLER YALAKALIĞI BIRAKIN"

Kendisinin Başbakan Erdoğan'a 'yağ çektiği' yönündeki eleştirilere de cevap veren Tatlıses, attığı mesajda ise şu ifadeleri kullandı:

"Asıl sizler yalakalığı bırakın. Sayın Başbakan'ın talimatıyla Fırat'tan Suruç'a su getirtilmiş. Yani benim Suruç'uma. Onun için çok mutluyum..!!"

dd_8554.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem