Tatil gününde Trabzon'da hava nasıl olacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Samsun, Ordu, Sinop ile Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Trakya ile iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesinin gö

Tatil gününde Trabzon'da hava nasıl olacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Samsun, Ordu, Sinop ile Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Trakya ile iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde 3 ila 5 derece azalacağı tahmin ediliyor.

Rüzgar, genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kuzey Ege kıyıları ile Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetli (30-60 km/s), Çanakkale çevrelerinde yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 6

İstanbul: Parçalı kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu 10

İzmir: Az bulutlu ve açık 12

Adana: Az bulutlu ve açık 17

Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 16

Samsun: Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 8

Trabzon: Çok bulutlu ve bu akşam saatlerinde yağmurlu 7

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. -5

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 9

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem