Taşköprü'de feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı!

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu istikametinden Taşköprü istikametine seyir halinde olan Sinan U. yönetimindeki 37 AP 472 plakalı otomobil, Çayırcık köyü mevkiine geldiği sırada köy yolundan karayoluna çıkmakta olan Raşit K. yönetimindeki 34 BG 2790 plaka

Taşköprü'de feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı!

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu istikametinden Taşköprü istikametine seyir halinde olan Sinan U. yönetimindeki 37 AP 472 plakalı otomobil, Çayırcık köyü mevkiine geldiği sırada köy yolundan karayoluna çıkmakta olan Raşit K. yönetimindeki 34 BG 2790 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta savruldu. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Sinan U. (26) ile Ali U. ve Satılmış U. (94), sıkıştıkları araçtan itfaiye ekiplerince çıkarılarak ambulanslarla Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Satılmış U., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer araçta bulunan yaralılar sürücü Raşit K. ve Sevim K. ise, kaldırıldıkları Taşköprü Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem