Taşeron sorunu çözüm bekliyor

Binlerce çalışanı yakından ilgilendiren taşeron sorunun çözümü noktasında hükümet nezninde çalışmalar devam ediyor ama henüz ortada somut sonuç yok. Kadro beklentisi içinde olan taşeron işçileri güvenlik, özlük haklar ve ücretler noktasında haklarının ver

Taşeron sorunu çözüm bekliyor
Binlerce çalışanı yakından ilgilendiren taşeron sorunun çözümü noktasında hükümet nezninde çalışmalar devam ediyor ama henüz ortada somut sonuç yok. Kadro beklentisi içinde olan taşeron işçileri güvenlik, özlük haklar ve ücretler noktasında haklarının verilmesini bekliyor
 
BAROLAR BİRLİĞİNDEN ÖRNEK TAVIR
İşte tam bu noktada Türkiye Barolar Birliği örnek bir uygulamaya imza attı. Barolar Birliği bünyesinde çalışan taşeron işçiler kadroya dahil oldu. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof.Dr.Metin Feyzoğlu konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
 
BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ
“Türkiye Barolar Birliği'nde göreve geldiğimizde taşeron şirket nezdinde görev yapan temizlik işçilerimiz artık kadrolu olarak birlik bünyemizde çalışıyor. Onlar mutlu biz daha mutlu. Türkiye Barolar Birliği olarak tüm çalışanlarıyla kocaman bir aileyiz.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem