Tartışmaya girdi kulağından oldu

Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir doktorun kavga ettiği eczacı kalfasının ısırarak kopardığı kulağı yerine dikilemezken, eczacı kalfası doktordan şikayetçi olduğunu söyledi.Gökhüyük köyünde 3 gün önce, mobil hizmet için bulunan aile hekimi Dr. Ahmet Özca

Tartışmaya girdi kulağından oldu

Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir doktorun kavga ettiği eczacı kalfasının ısırarak kopardığı kulağı yerine dikilemezken, eczacı kalfası doktordan şikayetçi olduğunu söyledi.

Gökhüyük köyünde 3 gün önce, mobil hizmet için bulunan aile hekimi Dr. Ahmet Özcan (40), yazılan ilaçları temin etmek için bulunan eczacı kalfası Kenan Aksakal (29) arasında tartışma çıkmıştı. Tartışma sonrası çıkan kavgada burnu kırılan Dr. Özcan, eczacı kalfasının kulağını ısırarak bir bölümünü koparmıştı.

İlk müdahalesi Seydişehir Devlet Hastanesi'nde yapılan eczacı kalfası Aksakal'ın kulağı Konya Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde dikilmeye çalışıldı, ancak doku zedelenmesi nedeniyle operasyon başarılı olmadı.

Hastanede tedavisi devam eden Aksakal, kendisinin nöbetçi eczane oldukları için mobil hizmet vermek için köyde görevlendirildiğini belirterek, "Doktorun muayene ettiği yere girdim, dışarı çıkmamı istedi ve ben çıkarken arkamdan hakaret etti. Bende yüzüme söyleyin deyip ardından oradan gittim. Beni herkesin ortasında rencide etti. Ben görevimi dışarıda yaptım hastalar bitti. Toparlandım aracıma bindim, bu sırada doktorun aracıyla hemen önümde olduğunu fark edince durdum. Benle veya iş yeriyle mi sorunu var öğrenmek istedim ancak o iner inmez benim üzerime gelip sarıldı, kavgaya başladı. Ben ciğerlerimden rahatsız olduğum için dermanım kalmadı, kurtulmak isterken başımda bir acı hissettim ardından da doktorun dişlerini gördüm.

 Kulağımdaki acıyı da hissettim doktor geri çekildi ağzı yüzü kan içindeydi, bir şey tükürdü. Fark ettim ki kulağımı koparmış. Hemen kulağımı alarak tekrar yerine dikilir diye hastaneye geldim. Doku zedelendiği ve geç kalındığı için yerine dikilemedi. Suçum yokken böyle bir olaya maruz kaldım sonuna kadar maddi ve manevi hakkımı arayacağım" diye konuştu.

Kulağının üçte birinin koptuğunu ifade eden Aksakal, "Bu olaydan dolayı bunalıma girdim, küçük çocuğum var bana kulağım tamir mi oldu baba diyor. Hala olayın şokundayım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler