Tarihi toplantıda o da yerini aldı!

Hulusi Akar oradaydı...

Tarihi toplantıda o da yerini aldı!
Darbe girişimi sırasında rehin alınan ve sabah saatlerinde kurtarılan Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, yargı mensuplarıyla birlikte Meclis'te özel oturumu izledi.

TBMM Genel Kurulu darbe girişi nedeniyle olağanüstü toplandı. Darbe girişimi sırasında rehin alınan ve sabah saatlerinde kurtarılan  Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da  toplantıyı izlemek üzere Meclise geldi.  Akar olağanüstü toplantıyı aralarında Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Yargıtay Başkanı İsmail Hakkı  Ciit, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Danıştay Başsavcısı Halil Yılmaz, Askeri  yargı mensupları, YÖK Başkanvekili Prof. Dr. Sefa Kapıcıoğlu,  ile birlikte izledi. Akar, salona girerken  Meclis Başkanı ismini anons etti. Milletvekilleri ve misafirler Akar'ı alkışlarken, Akar da asker selamı ile karşılık verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler