Tanker facia saçtı: 3 ölü, 5 yaralı

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde bir su tankerinin karıştığı iki ayrı kazada 3 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı. Plakaları sökülen tanker, kaza yerinin 3 kilometre ilerisinde terk edilmiş halde bulundu.Kaza, dün akşam saat 19.30 sıralarında Feth

Tanker facia saçtı: 3 ölü, 5 yaralı

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde bir su tankerinin karıştığı iki ayrı kazada 3 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı. Plakaları sökülen tanker, kaza yerinin 3 kilometre ilerisinde terk edilmiş halde bulundu.

Kaza, dün akşam saat 19.30 sıralarında Fethiye- Korkuteli karayolunun 10'uncu kilometresinden meydana geldi. Plakası alınamayan ve şoförünün kimliği henüz belirlenemeyen su tankeri, Güllüpınar mevkiinde rampa aşağı seyir halindeyken 53 yaşındaki Osman Aziz Tanrısever yönetimindeki 48 HV 046 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil, önünde seyreden Yaşar Arslan yönetimindeki 07 EKP 92 plakalı kamyona çarptı.

Kazaya neden olan tanker hızla uzaklaşırken, olay yerinin yaklaşık 500 metre ilerisinde önünde seyir halinde bulunan 52 yaşındaki Hüseyin Güneş yönetimindeki 07 AAU 74 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Hüseyin Güneş yaralandı, eşi 48 yaşındaki Nezahat Güneş, torunu 2.5 yaşındaki Ecrin Tokoğulları ve baldızı 51 yaşındaki Şerif Taşer olay yerinde yaşamını yitirdi. Tanker bu kazanın ardından olay yerinden uzaklaştı.

Tankerin çarptığı ilk otomobilde de sürücü Osman Aziz Tanrısever, eşi 41 yaşındaki Hülya Tanrısever, çocukları 15 yaşındaki İrem Nur ve 10 yaşındaki Barış yaralandı.

Kaza sonrasında çevredekilerin haber vermesi üzeri olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerindeki müdahalenin ardından ambulanslarla kaldırıldıklar Korkuteli Devlet Hastanesi ve Özel Medi Yaşam Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Kazadan sonra kaçan tankeri yakalamak için çalışma başlatan jandarma ve polis ekipleri, aracı olay yerinden yaklaşık 3 kilometre sonra terk edilmiş halde buldu. Emniyet birimleri, plakaları sökülen tankerin sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler