Tanjant köprüsüne kadın eli değdi!

Femin&Art Kadın Sanatçılar Derneği Genel Başkanı Şükran Üst, festival kapsamında Tanjant Köprüsü’nün ayaklarına resimler çizdiklerini ve bu çalışmalarda Trabzon Belediyesi’nin büyük desteğini gördüklerini belirterek “Minibüs Durağı olarak da kullanılan ye

Tanjant köprüsüne kadın eli değdi!

Femin&Art Kadın Sanatçılar Derneği Genel Başkanı Şükran Üst, festival kapsamında Tanjant Köprüsü’nün ayaklarına resimler çizdiklerini ve bu çalışmalarda Trabzon Belediyesi’nin büyük desteğini gördüklerini belirterek “Minibüs Durağı olarak da kullanılan yerin görünümünün güzelleşmesi için çalışma başlattık. Bu çalışmamıza yabancı ülkelerden gelen kadın ressamlarda fırçalarıyla destek oluyorlar” dedi.

Yapılan çalışmalar sonunda her resmin altına “Bu duvardaki resimler 4. Uluslararası Resim Festivali’nde Femin&Art Kadın Sanatçılar Derneği’nin misafiri olarak gelen ülkelerin katılımıyla yapılmıştır” şeklinde küçük birer plaket asılacağını belirten Üst, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem