Taner Yıldız'dan Yılmaz Özdil'e sert tepki

Bakan Taner Yıldız, Yılmaz Özdil'in, "AK Parti'ye o verdikleri için o işçilerin ölümü müstehaktır" sözüne ser tepki gösterdi. İşte Yıldız'ın o açıklaması:  Bu kısmına dayanamaycağım arkadaşlar, Bir adam diyor ki, "Bunlar AK Parti mitingine gittikleri için

Taner Yıldız'dan Yılmaz Özdil'e sert tepki
Bakan Taner Yıldız, Yılmaz Özdil'in, "AK Parti'ye o verdikleri için o işçilerin ölümü müstehaktır" sözüne ser tepki gösterdi.
 
İşte Yıldız'ın o açıklaması: 
 
Bu kısmına dayanamaycağım arkadaşlar, Bir adam diyor ki, "Bunlar AK Parti mitingine gittikleri için, bunlar müstehaktır" diyor. Ben 77 milyonun yaralı olduğunu söylemiştim ama, 1 kişiyi bu sayıdan çıkarın. Ben buna artık hiç bir şey söyleyemiyorum. Böyle bir insanla yan yana nasıl çalışılabilir, böyle bir adamla nasıl bir fikir beyan edilebilir. Biz basının özgür olmasını istiyoruz ama, buna ne diyebiliriz. Ben herkesi 301 insanın cenazesine saygı göstermeye çağırıyoruz. Böyle bir cümle kabullenemez. Bu kadar da haksızlık olmaz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler