Taner Yıldız Başbakan'a özendi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ın oğlunun nikah şahitliğini yaptı.Kayseri'nin Kocasinan İlçesine bağlı Kuşçu Mahallesi'ndeki Yamula Baraj Gölü kıyısındaki Kayseri Marina Restorant'ta düzenlenen nikah

Taner Yıldız Başbakan'a özendi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ın oğlunun nikah şahitliğini yaptı.

Kayseri'nin Kocasinan İlçesine bağlı Kuşçu Mahallesi'ndeki Yamula Baraj Gölü kıyısındaki Kayseri Marina Restorant'ta düzenlenen nikah törenine, gelin İkbal Biraderoğlu ile damat Abdulkadir Yıldız, deniz motorlarının eşlik ettiği tekne ile geldi.

EVLİLİK TAVSİYESİ
Çok sayıda davetlinin katıldığı Abdulkadir ve İkbal Yıldız çiftinin nikahını, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki kıyarken, damadın şahitliğini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız yaptı.

Nikahı kıymadan önce gelin ve damada evlilikle ilgili tavsiyelerde bulunan Özhaseki, ''Evlilik birliğini yürütmenin pek çok yolu olabilir, ama siz kendinize bir yol seçmelisiniz. Ancak, karşılıklı saygı, sevgi ve anlayışla evlilik birliği yürütülür. Biz sizlerden eminiz ve inşallah yanılmayız'' diye konuştu.

3 ÇOCUK TAVSİYESİ
Bakan Yıldız da, genç çifte, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın en az 3 çocuk yapmaları tavsiyesini hatırlatıp, mutluluklar dileyerek, çiftin evlilik cüzdanını gelin İkbal Yıldız'a verdi.

Nikah törenine, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır ve Yaşar Karayel, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler