Tam bin 236 kilogram !

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca yapılan uyuşturucu operasyonlarında bin 236 kilogram esrar ele geçirildi. Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca, yapılan uyuşturucu operasyonlarına ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı,

Tam bin 236 kilogram !

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca yapılan uyuşturucu operasyonlarında bin 236 kilogram esrar ele geçirildi.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca, yapılan uyuşturucu operasyonlarına ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı, Kocaköy İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü'nce, uyuşturucu madde kaçakçılığı suçunun ortaya çıkarılması maksadıyla, narkotik köpekleri Caka, Doruk ve Altın ile birlikte adli arama faaliyeti icra edildiği kaydedildi. Bu çerçevede, Kocaköy ilçesi Gözebaşı Mahallesi'nde 2 şüpheliye ait ev ve eklentileri ile arazilerinde arama faaliyeti yapıldığını bildirildiği açıklamada, "Bu sırada ağaçlar arasına gizlenmiş ve gömülü vaziyette, 720 kilo 1 gram toz, 516 kilo 45 gram kubar olmak üzere toplam bin 236 kg esrar, 2 adet toz esrar yapımında kullanıldığı değerlendirilen elek, 1 adet esrar maddelerinin tartımında kullanıldığı değerlendirilen hassas terazi, 1 adet ruhsatsız yivli av tüfeği, 2 adet Kaleşnikof tüfeği şarjörü ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen uyuşturucu madde, silah ve mühimmatlara el konulmuş olup, firarda olan 2 şüphelinin yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir" denildi.

Tam bin 236 kilogram !

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem