Talabani'nin sağlığı düzelmeye başladı

Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani'nin son durumu ile ilgili açıklama yapan doktorları, durumunun iyi olduğunu belirti.Irak'ın başkenti Bağdat'ta bulunan Medine Sağlık Merkezi'nde Talabani'yi tedavi altına alan doktorlar, sağlığının düzelmeye başladığını a

Talabani'nin sağlığı düzelmeye başladı

Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani'nin son durumu ile ilgili açıklama yapan doktorları, durumunun iyi olduğunu belirti.

Irak'ın başkenti Bağdat'ta bulunan Medine Sağlık Merkezi'nde Talabani'yi tedavi altına alan doktorlar, sağlığının düzelmeye başladığını açıkladılar. Doktorlar, Talabani'nin kalp, böbrek ve damarlarının eskisi gibi çalıştığını belirtti.

Doktorlar adına konuşan Hani Musa, kanama geçiren damarların eskisi gibi çalıştığını söyledi. Sağlık durumunun gittikçe düzelmeye başladığını belirten Musa, kalp, böbrek ve beyin damarlarında her hangi bir aksama olmadığını duyurdu. Musa son olarak Talabani için yarın İngiltere'den bir doktor grubun geleceğini bildirdi.

Basın toplantısında Irak Cumhurbaşkanlığı adına konuşan Nesir Ani ise Talabani'nin gerçekten durumunun iyi olduğunu belirterek, bugün dünya basınında çıkan "sağlık durumu tehlikede" şeklindeki haberlere ise tepki gösterdi.

Irak Cumhurbaşkanı ve YNK lideri Celal Talabani dün gece geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler