Takla atan otomobilde can pazarı

Kayseri'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla atarken, içinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için ekipler seferber oldu.Edinilen bilgiye göre, Erkilet Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada, H.E.'nin sürücüsü olduğu 38 LH 210 plakalı

Takla atan otomobilde can pazarı

Kayseri'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla atarken, içinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için ekipler seferber oldu.

Edinilen bilgiye göre, Erkilet Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada, H.E.'nin sürücüsü olduğu 38 LH 210 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjdeki ağaç ve aydınlatma direğine çarparak takla attı. Otomobil hurdaya dönerken otomobil sürücüsü de araç içerisinde sıkıştı. Çevredeki vatandaşlar tarafından kazanın bildirilmesi üzerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi kaza yerine geldi. Ekipler hurdaya dönen otomobil içerisinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için yoğun çaba harcadı. Vatandaşların da yardımıyla yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından H.E., sıkıştığı yerden kurtarılarak ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis yol üzerinde çevre güvenliği alırken, otomobil çekiciyle bulunduğu yerden kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Takla atan otomobilde can pazarı

Takla atan otomobilde can pazarı

Takla atan otomobilde can pazarı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem