Taka Gazetesi’nden ‘Kahpeler’ açıklaması

Haber61/spor servisi - Beşiktaş ve Galatasaray formaları giyen iki eski futbolcunun televizyonda Trabzonspor'la ilgili sözlerini çok sert bir şekilde eleştiren Taka Gazetesi, "Susturun şu kahpeleri" şeklinde başlık attı ve "Sezon başından beri Sergen Yalç

Taka Gazetesi’nden ‘Kahpeler’ açıklaması

Haber61/spor servisi - Beşiktaş ve Galatasaray formaları giyen iki eski futbolcunun televizyonda Trabzonspor'la ilgili sözlerini çok sert bir şekilde eleştiren Taka Gazetesi, "Susturun şu kahpeleri" şeklinde başlık attı ve "Sezon başından beri Sergen Yalçın Trabzonspor'a, Hakan Ünsal hocamıza hakaret ediyor." yorumunu yaptı. İstanbul medyasında da yankı bulan bu haberle ilgili Taka Gazetesi yeni bir başlıkla yeniden çıktı.

Bu defa o manşeti niye attıklarını anlatan gazete, “Taraftarın tepkisini Türkiye’ye taşıyan Taka gündeme bomba gibi düştü.. Duygu patlaması” başlığıyla şunları yazdı:

Trabzonspor’un 96, 2005 ve 2011 olmak üzere tam 3 şampiyonluğu gasp edildi. Birçok başarısında TFF ve bazı kulüplerin çirkin işbirlikleriyle önü kesildi. Bu şehir hep isyan etti. Nitekim bu sütunlarda dile getirdiğimiz olayları 3 Temmuz şike operasyonundan sonra herkes tapelerde gördü. Telefon dinlemeleri ve teknik takiplerle izledi. Milletin elektrik faturalarından kesilen vergileri dış yapım adı altında eski futbolculara aktaran TRT bu hafta bardağı taşırdı”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem