Tacizcisini intihardan vazgeçirdi

Polis, itfaiye ve vatandaşların bütün çabasına rağmen intihar girişiminden vaz geçmeyen Peçetenek, platonik olarak aşık olduğu genç kız, okuldan olay yerine getirilince inmeyi kabul etti.Olay, Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre,

Tacizcisini intihardan vazgeçirdi

Polis, itfaiye ve vatandaşların bütün çabasına rağmen intihar girişiminden vaz geçmeyen Peçetenek, platonik olarak aşık olduğu genç kız, okuldan olay yerine getirilince inmeyi kabul etti.

Olay, Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, lise 3'üncü sınıfta okuyan H.K.'yi okula gidip gelirken gören Mustafa Peçetenek, genç kıza aşık oldu. Aşkına karşılık bulamayan Peçetenek ısrarını sürdürünce, K. ve ailesi genç hakkında taciz suçlamasıyla karakola şikayet dilekçesi verdi.

Hakkındaki şikayete rağmen H.K. ile arkadaşlık kurma ısrarını sürdüren Peçetenek, isteğine karşılık bulamayınca, son çare olarak genç kızın eğitim gördüğü okulun yanındaki binanın damına çıktı. Yarı beline kadar binadan aşağıya sarkan Peçetenek, H.K.'nin çağrılmasını istedi. Genç aşığı eyleminden vaz geçirmek için önce polis ve olay yerine gelen itfaiye ekipleri ikna etmeye çalıştı. Ekipler bir yandan Mustafa Peçetenek'i ikna etmeye çalışırken, bir taraftan da atlama ihtimaline karşı hava yatağı hazırlandı.

Eylemci genç damda, polis aşağıda birbirleriyle cep telefonundan görüşmeler yaptı. Israrlara rağmen Peçetenek, sevdiği kız gelmediği taktirde atlayacağını söyledi. Sonunda dersten alınan H.K., saplantılı aşığın yanına getirildi. Genç kızı aşağıda gören Peçetenek, inmeyi kabul etti. Dama çıkan polislerce aşağıya indirilen Peçetenek, sorgulanmak üzere karakola götürülürken, H.K.'nin yakınları saldırmak istedi. Araya giren polisler öfkeli akrabaları sakinleştirdi.

Ekip aracına bindirilen Peçetenek, polis merkezine götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem