Tacizci öğretmene 22 yıl 

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, 2 kız öğrenciye tacizde bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan Beden Eğitimi Öğretmeni A.C., çıktığı son duruşmada 22 yıl hapis cezasına çarptırıldı.Savunma yapmak için geldiği mahkemede tutuklanarak İzmir Buca Cezaevi'ne g

Tacizci öğretmene 22 yıl 

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, 2 kız öğrenciye tacizde bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan Beden Eğitimi Öğretmeni A.C., çıktığı son duruşmada 22 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Savunma yapmak için geldiği mahkemede tutuklanarak İzmir Buca Cezaevi'ne gönderilen öğretmenin, küçük yaştaki 2 kız çocuğunun hürriyetini kısıtlayarak tacizde bulunduğu tanık beyanlarıyla ispatlandı. Daha önce psikolog nezaretinde ifade veren 2 öğrencinin yakınları, son duruşmaya katılmadı. Sanıkla ilgili iyi hal indirimi uygulamayan mahkeme heyeti, cezayı üst sınırdan uyguladı.

İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde küçük yaşta 2 küçük kız çocuğunu hürriyetinden yoksun kılma, cinsel istismar suçundan hakkında dava açılan Beden Eğitimi Öğretmeni A.C., bir yıl süren dava sonunda 22 yıl hapis cezasına çarptırılarak cezaevine gönderildi. Yapılan son duruşmaya avukatı ile birlikte katılan Beden Eğitimi Öğretmeni A.C., "Ben kız ve erkek ayırımı yapmadan tüm öğrencilerime yakınlık gösteriyorum. Öğrencilerime hiçbir zaman kötü niyetle yaklaşmadım. Bazı veliler bana kasıtlı bir şekilde suçlama yöneltiyor. Ben suçsuzum ve beraatimi talep ediyorum" dedi.

DURUŞMADA TUTUKLANDI

Sanık savunmasından sonra söz alan davacı ailelerin avukatı, sanığının suçunun tanık beyanları ile sabit olduğunu vurgulayıp cezalandırılmasını istedi. Duruşmaya 15 dakika ara veren mahkeme heyeti, yaklaşık bir yıl süren dava sonunda sanık Beden Eğitimi Öğretmeni A.C.'yi 22 yıl hapse mahkum etti. Verilen ceza 10 yıl üzerinde olduğu için mahkeme, polis çağırarak sanığın cezaevine gönderilmesini istedi. Savunma yapmak için geldiği mahkemede tutuklanan öğretmen ise büyük şok yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler