Taburcu edildi ve sonra..

Taburcu edildi 10 gün sonra öldüSivas'ta yaşanan trafik kazası sonrası hastaneye kaldırılan 2 yaşındaki Elif Zişan Gölbaşı, ertesi gün boynundaki kırığa rağmen hayatını kaybetti.İstanbul'a geldikten sonra durumu kötüleşen Zişan, İstanbul'da Bakırköy Dr. S

Taburcu edildi ve sonra..

Taburcu edildi 10 gün sonra öldü

Sivas'ta yaşanan trafik kazası sonrası hastaneye kaldırılan 2 yaşındaki Elif Zişan Gölbaşı, ertesi gün boynundaki kırığa rağmen hayatını kaybetti.

İstanbul'a geldikten sonra durumu kötüleşen Zişan, İstanbul'da Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Boynunda kırık, ciğerin de ezik ve damarlarında zedelenme tespit edilen minik Zişan 10 gün sonra da vefat etti.

8 Eylül 2012 tarihinde Sivas'ın Hafik ilçe çıkışında Remzi Gölbaşı"nın (31) kullandığı otomobil kamyonla çarpıştı. Kazada, araçta bulunan Dilek Işık Gölbaşı (34) ile 3 aylık bebeği Şifa Naz hayatını kaybederken, sürücü Gölbaşı ile Leyla Işık (52) ve 2 yaşındaki Elif Zişan Gölbaşı ambulansla Sivas'taki Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaldırıldığı hastaneden bir gün sonra taburcu edilen Elif Zişan bebek İstanbul'a geldikten sonra kötüleşti ve İstanbul'da Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesi'ne kaldırıldı.

Boynunda kırık, ciğerin de ezik ve damarlarında zedelenme tespit edilen minik Zişan 10 gün sonra da vefat etti. "Ablam ve iki yeğenim trafik kazası sonucu yaralandı ve sevk edildikleri hastanede yaşamlarını yitirdiler." diyen Zişan'ın dayısı Eyüp Işık, yaşadıklarını ve minik Zişan'ın ölümündeki nedenleri Şikayetvar.com'a gönderdiği şikayetinde şöyle anlattı:

"Biz bu olayda, kazaya sebebiyet veren kamyon şoförü, kamyoncunun bir süre dışarıda kalmasına destek sağlayan polis memurları,yaralılarımızın sevkini yapanlar ve hastane çalışanları tarafından çok canımız yandı. Acılarımızın üstüne acı kattılar. Sivas'ta yaşanan trafik kazası sonucu üniversite hastanesine kaldırılan 2 yaşındaki Elif Zişan'ımızı ertesi gün taburcu ettiler. 

Bir sonraki gün İstanbul'da Bakırköy Sadi Konuk Hastanesine yoğun bakıma alınan bebeğimizin boynunda kırık, ciğerin de ezik ve damarlarında zedelenme tespit edildi. Minik yavrumuz 10 sonra ruhunu teslim etti. Sivas hastanesinden sağlam diye taburcu edilen bebeğimiz Zişan İstanbul'a gelince durumu kötüleşti ve 10 gün sonra vefat etti."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem