TAB bal üreticilerini uyardı

 Arıcılarımıza desteklemeler devam ediyor. Kovan başına 8 lira olan desteklemeden yararlanmak isteyen üreticilerin 12 Ekim'e kadar ilgili birimlere başvurularını yapmaları gerekiyor.Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği (TAB) bal üreticilerine önemli

TAB bal üreticilerini uyardı

 

Arıcılarımıza desteklemeler devam ediyor. Kovan başına 8 lira olan desteklemeden yararlanmak isteyen üreticilerin 12 Ekim'e kadar ilgili birimlere başvurularını yapmaları gerekiyor.

Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği (TAB) bal üreticilerine önemli bir uyarıda bulundu. Buna göre; devlet tarafından arıcılara kovan başına 8 lira destekleme ödemesi yapılıyor.  Desteklemelerden faydalanmak isteyen arıcıların kovan sayılarını 12 Ekim'e kadar bildirmesi gerekiyor.

Bu arada Avrupa'da kişi başına 10 Türkiye'de ise 127 kovan düşüyor. Devletin verdiği desteklerle arıcılarımız daha kaliteli bal üretiyor. Tüketici konumundaki vatandaşlarımızın ithal bala karşı dikkatli olması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem