Survivor’da elemeye kimler kaldı 29 mayıs

Türkiye’de en çok izlenen yarışma programlarının başında gelen yapımcı ve sunuculuğu Acun Ilıcalı tarafından yapılan Survivor’da bu hafta eleme potasına giren isimler belli oldu. Herkes tarafından merakla beklenen bu haftada kimlerin eleneceği sorusu ceva

Survivor’da elemeye kimler kaldı 29 mayıs

Türkiye’de en çok izlenen yarışma programlarının başında gelen yapımcı ve sunuculuğu Acun Ilıcalı tarafından yapılan Survivor’da bu hafta eleme potasına giren isimler belli oldu.

Herkes tarafından merakla beklenen bu haftada kimlerin eleneceği sorusu cevabını buluyor. Dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetti. Bireysel dokunulmazlık oyununu ise Yunuz Günçe kazandı. Ada konseyinde yapılan oylama sonucunda Semih, elenmesi yönünde ismi belirlenen ilk aday oldu. Semih’in adı 3 kez yazılırken Nagihan ismi 1 kez yazıldı. Atakan geçirdiği talihsiz kaza sonrasında son yarışmalarda oynayamadığı için bu hafta dokunulmaz oldu. Yunus Günçe’de isim söyleme hakkını Yattara'dan yana kullandı ve Semih'ten sonra ikinci isim yattara oldu. Bir sonraki dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazanacağı ve hangi isimlerin eleme potasına gireceği merakla bekleniyor.

survivor’da-elemeye-kimler-kaldi-29-mayis.jpg

SEMİH MEYDAN OKUDU

Survivor’da ünlüler takımının dokunulmazlık oyununu kaybetmesi sonucunda yarışmacılara söz verildi. Atakan konuşmasında Semih’e yüklenirken “biz yarışmacı beklerken muhasebeci geldi. Semih bütün oyunların hesabını tutuyor” dedi. Atakan’ın konuşması sonrasında söz alan Semih ise arkadaşlarına meydan okudu. "Yolumda gümbür gümbür yürüyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem