Survivor'da büyük kavga!

Survıvor'da bu hafta çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Oynanan bir oyu sonrasında yenilmeyi hazmedemeyen Turabi Doğukanla tartışıyor ve üstüne yürüyüp dövmeye kalkıyor. Daha önce Acun Ilıcalı tarafından 3 kez ihtar edilen Turabi Çamkıran 'ın bu hareket yüz

Survivor'da büyük kavga!

Survıvor'da bu hafta çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Oynanan bir oyu sonrasında yenilmeyi hazmedemeyen Turabi Doğukanla tartışıyor ve üstüne yürüyüp dövmeye kalkıyor.

 
Daha önce Acun Ilıcalı tarafından 3 kez ihtar edilen Turabi Çamkıran 'ın bu hareket yüzünden Survivıor 2015 'ten diskalifiye edildiği öne sürülüyor. Survivor Turabi hakkındaki diskalifiye iddiası şu sıralarda yayınlanan yeni bölümde netlik kazanacak.
 

Cumartesi günü yeni bölümü ile ekrana gelecek Survivor All Star 'da izleyici şok olacak. Turabi Çamkıran 'ın kazandığı oyunlar sonrası yaptığı 'aduket' hareketini diline dolayan Doğukan Manço, kazandığı ödül oyunu sonrasında aynı harketi Turabi'ye yapınca ortalık karışıyor.  Doğukan'ın bu hareketine sinirlenen Turabi Çamkıran rakibine önce top fırlatıyor, sonrada sinirli bir şekilde Doğukan'ın üzerine yürüyor.

Survivor All Star’da sinirler iyice gerildi. Survivor’da yarışmacılar, açlığın artması ile gergin bir ortamda yarışmaya devam ediyorlar. Survivor All Star’da her gün yeni bir tartışma yaşanıyor. Survivor’daki bu tartışmalar sadece rakiple değil kendi takım arkadaşları ile olabiliyor. Survivor All Star’ın 20. bölümü tanıtımında bu tartışmalar gözüküyorken Survivor Turabi’nin Doğukan Manço’ya yaptığı hareketten sonra diskalifiye edildiği yönünde iddialar var.
 
survivor,canlı izle,turabi kavga,doğukan,
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem