Sürücüler dikkat! TEM kapandı

Kar yağışı ve don sebebiyle TEM otoyolunun Mahmutbey-Çatalca arasında zaman zaman aksamalar olduğu için sürücülerin E-5 istikametine yönlendirildiği bildirildi.İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, kar yağışı ve don sebebiyle TEM otoyolunun Mahmutbey

Sürücüler dikkat! TEM kapandı

Kar yağışı ve don sebebiyle TEM otoyolunun Mahmutbey-Çatalca arasında zaman zaman aksamalar olduğu için sürücülerin E-5 istikametine yönlendirildiği bildirildi.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, kar yağışı ve don sebebiyle TEM otoyolunun Mahmutbey-Çatalca arasında kalan bölümlerinde zaman zaman ulaşımda aksamalar meydana geldiği belirtildi.

Açıklamada, bu mevkideki araçların E-5 istikametine yönlendirildiği aktarılan açıklamada, "Sürücülerimizin duyarlı olmaları, trafik ikaz ve işaretlerine dikkat etmeleri önem arz etmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem