Sürprizim var dedi, intihar etti

Silivri’de beraber yaşadığı anne ve babasına “size bir sürprizim” var diyen 27 yaşındaki İngilizce öğretmeni 12’inci kattan atlayarak intihar etti.Edinilen bilgiye göre, kısa süre önce atandığı Silivri Abdülezelpaşa İlkokulu'nda göreve başlayan P.Ö, sağlı

Sürprizim var dedi, intihar etti

Silivri’de beraber yaşadığı anne ve babasına “size bir sürprizim” var diyen 27 yaşındaki İngilizce öğretmeni 12’inci kattan atlayarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, kısa süre önce atandığı Silivri Abdülezelpaşa İlkokulu'nda göreve başlayan P.Ö, sağlık sorunları nedeniyle bunalıma girdi. Dün öğlen saatlerinde okula gideceğini ifade ederek hazırlanan P.Ö öğretmen daha sonra pencereye çıktı. İçeride bulunan anne ve babasına “size bir sürprizim var” diyerek seslenen genç öğretmen kendini 12’inci kattan boşluğa bıraktı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan P.Ö öğretmen, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Doktorların müdahalesi sırasında genç öğretmenin anne ve babası ise sinir krizleri geçirdi. Öğretmenin cenazesi Silivri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler