Suriye'nin tacizeri sürüyor!

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye füze sisteminin devriye görevi yapan F-16 uçağını beş saniye süre ile radar kilidini muhafaza etmek suretiyle taciz ettiğini bildirdi.Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde yer alan açıklamada, 6 adet F-16 uçağı ile T

Suriye'nin tacizeri sürüyor!

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye füze sisteminin devriye görevi yapan F-16 uçağını beş saniye süre ile radar kilidini muhafaza etmek suretiyle taciz ettiğini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde yer alan açıklamada, 6 adet F-16 uçağı ile Türkiye-Suriye hudut hattı boyunca devriye uçuşu icra edildiği kaydedildi. Açıklamada, Hatay üzerinde "Hava Muharebe Devriye Görevi" icra etmekte olan F-16 uçağına, Suriye’de konuşlu SA füze sistemleri tarafından, saat 19.00’da, beş saniye süre ile radar kilidini muhafaza etmek suretiyle tacizde bulunulduğu belirtildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem