Suriyeli yaralıda kimyasal şüphesi

Suriye’den getirilen bir yaralının durumundan şüphelenilmesi üzerine uzmanlar tarafından yaralı üzerinde kimyasal madde taraması yapıldı.Edinilen bilgiye göre, sağlık ekiplerinin Kilis’in Elbeyli ilçesinde Suriye’den ambulansla getirilen bir yaralının dur

Suriyeli yaralıda kimyasal şüphesi

Suriye’den getirilen bir yaralının durumundan şüphelenilmesi üzerine uzmanlar tarafından yaralı üzerinde kimyasal madde taraması yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, sağlık ekiplerinin Kilis’in Elbeyli ilçesinde Suriye’den ambulansla getirilen bir yaralının durumundan şüphelenmesi üzerine yaralı ambulanstan indirilmeyerek Kilis Devlet Hastanesi’ne Ayfonkarahisar Arama Kurtarma ekibinde görevli kimyasal, biyolojik, radyolojik, nükleer (KBRN) uzmanları çağrıldı. Özel kıyafetler giyen uzmanlar, ambulans içerisinde ve yaralı Suriyelinin üzerinde teknolojik cihazlar ile kimyasal ölçüm yaptı. Yapılan ölçümde herhangi bir kimyasal bulgu bulunmaması üzerine yaralı hastaneye getirilerek tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler