Suriye'de 14 Filistin'li öldürüldü

  Adının açıklanmasını istemeyen bir Filistinli yetkili, geçen haftalarda Halep'teki evlerine dönen bir grup FKO mensubu askerin bilinmeyen bir yere kaçırıldığını ve 14'ünün kimliği belirsiz kişilerce öldürüldüğünü belirtti. İdlib yakınlarında öldürülen 1

Suriye'de 14 Filistin'li öldürüldü

 

 

Adının açıklanmasını istemeyen bir Filistinli yetkili, geçen haftalarda Halep'teki evlerine dönen bir grup FKO mensubu askerin bilinmeyen bir yere kaçırıldığını ve 14'ünün kimliği belirsiz kişilerce öldürüldüğünü belirtti.

 

İdlib yakınlarında öldürülen 14 askerden bazılarının vücutlarında darb ve morluk izlerine rastladıklarını söyleyen yetkili, FKO mensuplarının öldürülmesini şiddetle kınadı.

 

Suriye'de yer alan Filistinli vatandaşlar, askerlik görevini Suriye ordusu yerine Filistin Kurtuluş Ordusu'na hizmet ederek yapıyor.

 

FKO Genel Kurmayı'ndan yapılan açıklamada ise olayı telin edildiği ve silahsız askerlerin öldürülmesinin kimseye bir faydasının olmayacağı duyuruldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem