Suriye zirvesi sona erdi

Askeri uçağın Suriye tarafından düşürülmesinin ardından Başbakan Erdoğan, TBMM'de grubu bulunan siyasi partilerden görüşme talebinde bulunmuştu. Erdoğan bu çerçevede ilk olarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Başbakanlık Resmi Konutu'n

Suriye zirvesi sona erdi

Askeri uçağın Suriye tarafından düşürülmesinin ardından Başbakan Erdoğan, TBMM'de grubu bulunan siyasi partilerden görüşme talebinde bulunmuştu. Erdoğan bu çerçevede ilk olarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Başbakanlık Resmi Konutu'nda saat 14.00'da başlayan görüşme 1 saat sürdü. Görüşmeye Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ile CHP milletvekili Osman Korutürk de katıldı.

 

MUHALEFETLE SURİYE ZİRVESİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türk Hava Kuvvetleri'ne ait askeri uçağın Suriye tarafından düşürülmesiyle ilgili gelişmeler hakkında bilgi vermek ve görüş alışverişinde bulunmak üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı yarın görüşmeye davet etmişti.

İlk görüşme saat 14.00 itibariyle  CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla yapılıyor. Görüşmede düşürülen Türk jetiyle ilgili görsel sunum da yapıldı. 

Başbakan Erdoğan CHP lideriyle görüşmesinin ardından saat 16.00'da MHP lideri Bahçeli'yle saat 18.00'da da BDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'la bir araya gelecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem