"Suriye 3 Türk Ambulansını Vurdu"

Türkiye'nin Suriye politikasına sert eleştirilerini sürdüren İranlı medyadan flaş bir iddia daha.Türkiye'nin Suriye politikasına sert eleştirilerini sürdüren İranlı medya, Suriyeli isyancıların Türk ambülanslarını kullandığını öne sürdü. Arapça yayın yapa

"Suriye 3 Türk Ambulansını Vurdu"

Türkiye'nin Suriye politikasına sert eleştirilerini sürdüren İranlı medyadan flaş bir iddia daha.

Türkiye'nin Suriye politikasına sert eleştirilerini sürdüren İranlı medya, Suriyeli isyancıların Türk ambülanslarını kullandığını öne sürdü. Arapça yayın yapan İranlı Al Alam tv kanalı, "Suriye ordusunun Türkiye'den (Suriye'deki) İdlib kentine isyancıları taşıyan bu türden üç araçı hedef alarak tahrip ettiği" iddiasında bulundu.
 
Presstv bu konudaki haberinde Al Alam'a dayanarak, Suriye ordusunun,Türk ambulanslarının Suriye'de isyancılarca ulaşım araçları olarak kullandığını tespit ettiğini öne sürdü.
 
Haberde şöyle devam edildi:
 
"Suriye silahlı kuvvetlerin, Türkiye'den sınıra yakın, kuzey batısındaki İdlib kentine isyancıları taşıdıkları sırada bu türden üç aracı hedef aldığını ve tahrip ettiğini bildirdi."
 
Türk hükümetinin Suriye'nin iç işlerine "karıştığı" için çeşitli siyasi partilerce eleştirildiğini kaydeden Presstv "ambülansların tahrip edilmesinin Ankara'ya yönelik eleştirileri yoğunlaştırabileceği"ni de iddia etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem