Sur yeni yıla şiddetli çatışmalarla girdi

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü ve gün boyu sessizliğin hakim olduğu Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, yeni yıla dakikalar kala şiddetli çatışmalar yaşanmaya başladı. Sokağa çıkma yasağının 30'uncu gününde devam ettiği Sur ilçesinde, gün boyu yaşanan sessizlik

Sur yeni yıla şiddetli çatışmalarla girdi

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü ve gün boyu sessizliğin hakim olduğu Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, yeni yıla dakikalar kala şiddetli çatışmalar yaşanmaya başladı.

Sokağa çıkma yasağının 30'uncu gününde devam ettiği Sur ilçesinde, gün boyu yaşanan sessizlik yeni yıla dakikalar kala bozuldu. İlçede saat 23.40'ta çatışmalar yeniden başladı. Çatışmaların dakikalar geçtikçe şiddetlendiği ilçede, zaman zaman patlama sesleri de duyuldu. Büyük bir gürültüyle patlayan bombaların saçtığı ışık ise kilometrelerce uzaktan bile görüldü. Saat 00.00'ı gösterdiğinde ise kentin bazı noktalarında yeni yıl kutlamaları nedeniyle atılan havai fişeklerin sesi ile ilçedeki patlama ve çatışma sesleri birbirine karıştı.

İlçedeki çatışmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem