Sur Şehitleri Adana’ya Getirildi - Adana haber

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerin saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Sercan Yılmaz ve özel harekat polisi Mücahit Soydemir'in cenazeleri Adana'ya getirildi. Sur ilçesinde, terör örgütü PKK'nın saldırılarında şehit olan Sercan Yılmaz (25) ile Müca

Sur Şehitleri Adana’ya Getirildi - Adana haber

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerin saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Sercan Yılmaz ve özel harekat polisi Mücahit Soydemir'in cenazeleri Adana'ya getirildi.

Sur ilçesinde, terör örgütü PKK'nın saldırılarında şehit olan Sercan Yılmaz (25) ile Mücahit Soydemir'in (24) naaşları, Diyarbakır'da düzenlenen törenin ardından askeri uçakla Adana Havaalanı'na getirildi. Şehit Sercan Yılmaz ve Mücahit Soydemir'in cenazelerini burada, yakınlarının yanı sıra Adana Valisi Mustafa Büyük, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Bulut, milletvekilleri ve kamu kurum müdürleri tarafından karşıladı. Yarın memleketi Adana'da toprağa verilecek Yılmaz'ın cenazesi, Adana Asker Hastanesi morguna kaldırıldı. Soydemir'in cenazesi ise karayolu ile defnedileceği memleketi Osmaniye'ye gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem