Şüpheli araç plaka tanıma sistemine takıldı: 2 gözaltı

Yaralı bir teröristi hastaneye taşıdığı gerekçesiyle aranan bir araç, Batman'da plaka sistemine takıldı. Araçta bulunan 2 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz günlerde sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Diyarbakır'ın Silvan ilçesind

Şüpheli araç plaka tanıma sistemine takıldı: 2 gözaltı

Yaralı bir teröristi hastaneye taşıdığı gerekçesiyle aranan bir araç, Batman'da plaka sistemine takıldı. Araçta bulunan 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz günlerde sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada yaralanan bir teröristi hastaneye götürdüğü ileri sürülen bir araç, Batman girişinde plaka tanıma sistemine takıldı. Aracı durduran polis ekipleri, içerisinde bulunan 2 kişiyi gözaltına aldı. Şahıslar, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler