Şüpheli araç alarmı

Gazi Mahallesi Şehit Murat Celep Caddesi üzerine park edilen şüpheli bir araç, hareketli anların yaşanmasına neden oldu. Emniyet güçleri, Gazi Mahallesi Şehit Murat Celep Caddesi üzerine park edilen şüpheli bir araç olduğu ihbarı aldı. Olay yerine gelen e

Şüpheli araç alarmı

Gazi Mahallesi Şehit Murat Celep Caddesi üzerine park edilen şüpheli bir araç, hareketli anların yaşanmasına neden oldu.

Emniyet güçleri, Gazi Mahallesi Şehit Murat Celep Caddesi üzerine park edilen şüpheli bir araç olduğu ihbarı aldı. Olay yerine gelen ekipler, aracı emniyet çemberine alarak bomba imha uzmanları eşliğinde arama yaptı. Bu sırada Özel Harekat Polisleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Aracın içinde yapılan arama sonucunda herhangi bir patlayıcı maddeye rastlanmaması herkese rahat bir nefes aldırdı. Önden kazalı olduğu gözlenen araç detaylı inceleme için emniyet otoparkına çekildi. Araçla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, aracın oldukça lüks ve Ankara plakalı olduğu görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem