Sünnet travmasına sert çıktı!

Ağustos'un ilk haftasında gerçekleşmesi beklenen doğum için hazırlık yapan çift, daha önce doğumun kesinlikle Türkiye'de olacağını açıklayarak, çocuklarına Kemal ismini koyacağını belirtmişti. Çift, Kemal bebeğin doğar doğmaz sünnet ettirerek sünnet travm

Sünnet travmasına sert çıktı!

Ağustos'un ilk haftasında gerçekleşmesi beklenen doğum için hazırlık yapan çift, daha önce doğumun kesinlikle Türkiye'de olacağını açıklayarak, çocuklarına Kemal ismini koyacağını belirtmişti. Çift, Kemal bebeğin doğar doğmaz sünnet ettirerek sünnet travmasını engelleme kararı aldı. Kemal bebeğin, sünnet düğünü ise 4-5 yaşlarına geldiğinde yapılacak.

Daha önce katıldığı bir TV programında kendi sünnetçisinin kadın olduğunu itiraf ederek yaptığı esprilerle izleyenleri gülme krizine sokan Yılmaz'ın oğlu için seçeceği kirvenin kim olacağı ise merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler