Sümeyye Erdoğan nişanlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, Trabzonlu Selçuk Bayraktar ile bugun Tarabya Köşk'ünde nişanlandı.   Nişan töreni Tarabya Köşkü'nde iki aile arasında gerçekleştirildi. Öğleden sonra yapılan törene Erdoğan ve Bayraktar ailesi üyeleri katıldı

Sümeyye Erdoğan nişanlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, Trabzonlu Selçuk Bayraktar ile bugun Tarabya Köşk'ünde nişanlandı.
 
Nişan töreni Tarabya Köşkü'nde iki aile arasında gerçekleştirildi. Öğleden sonra yapılan törene Erdoğan ve Bayraktar ailesi üyeleri katıldı. Törende yaklaşık bir haftadır tedavi gören Selçuk Bayraktarın babası Özdemir Bayraktar da katıldı. Tören öncesinde geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Tarabya Huber Köşkü çevresine basın mensupları yaklaştırılmadı.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı takip etmek için Tarabya'ya gelen basın mensupları alışık olmadıkları bir durumla karşılaştı. Köşkün etrafında beklemelerine izin verilmedi.
 
YOĞUN MİSAFİR GİRİŞİ
 
Öğleden sonra Tarabya Köşkü'nün misafir giriş kapısındaki yoğunluk dikkat çekti. Ellerinde liste olan görevliler gelen araçları kontrol ederek içeri aldı. Saat 14: 00 ile 15: 00 arasında Tarabya Köşkü'ne yoğun misafir araç girişi yaşandı.
 
DAHA ÖNCE ERTELENMİŞTİ
 
Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar arasında geçtiğimiz hafta yapılması planlanan nişan töreni, Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar'ın rahatsızlığı nedeniyle ertelenmişti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler