Süleyman Soylu'nun Bakanlığında 3 isim değişti

Bilim Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Dışişleri, Gençlik ve Spor, Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre; Süleyman Soylu'nun Bakanlık yaptığı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

Süleyman Soylu'nun Bakanlığında 3 isim değişti

Bilim Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Dışişleri, Gençlik ve Spor, Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre; Süleyman Soylu'nun Bakanlık yaptığı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakanlık müşavirliklerine, Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanı Sıddık Topaloğlu ile Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı Murat Yazıcı atandı. Hizmet Sunumu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hayri Bayrakçıoğlu ise başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Çakır getirildi. 1. Hukuk Müşaviri Refiye Ertük, başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Selim Cerrah atandı. Dışişleri Bakanlığı Dış Politika Danışma Kurulu Üyesi Büyükelçi Gürcan Balık, başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Erzincan Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hüseyin Erdem, Uşak Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Barış Kılınç, Düzce Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Erdal Gevrek, başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler