Süleyman Soylu: "Ondan ne Aydın olur..."

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Trabzon'da düzenlenen Karadeniz Bölgesi Ortak Akıl toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.   Bakan Soylu, "Demokrasi hem toplumuzun hem de ülkemizin en önemli unsurudur. Seçim olalı 3,5 aylık bir süreç

Süleyman Soylu: "Ondan ne Aydın olur..."
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Trabzon'da düzenlenen Karadeniz Bölgesi Ortak Akıl toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
 
Bakan Soylu, "Demokrasi hem toplumuzun hem de ülkemizin en önemli unsurudur. Seçim olalı 3,5 aylık bir süreç geçti. Bizim baktığımız tek bakış açısı istişare yapmak ve hedefleri gerçekleştirmek. Biz önündeki 6 ayı hesap edemeyen bir Türkiye’den geleceğine güvenle bakan bir Türkiye ortaya ko9ymuşsak bu sizlerin sayesindedir. Türkiye’nin her tarafından bu toplantılarla tarımı ve hayvancılığı harekete geçirmek çok önemlidir. Bütün bakanlıkları ve Türkiye’nin her noktasını aynı anlayışla birleştirdik. Bu toplantılarla tarımın yerini her noktada bu toplantılar çok pozitif sonuçlar ortaya çıkacaktır. Başka bakanlığımız olmak üzere herkes buradan çok önemli dersler alıyor. Bugüne kadar yapmış olduğumuz mukavelelerde milletimize karşı hiç yanılmadık. Bazen haketmediğimiz meselelerle karşı karşı karşıya kalıyoruz. Bunlar yürüdüğümüz yolda kilometre taşı olduğunu biliyoruz" dedi.
 
 
BÖYLE BİR KİŞİDEN NE AYDIN ÇIKAR... 
 
Soylu verilen kararla dün ceza evinden tahliye edilen Can Dündar Erdem Gül'ün tahliye olması konusunda açıklamalarda bulunarak "Bir yargı kararı ile gazeteci kimliğinden uzak bir şekilde içeri giren, hapse giren birisi yine bir yargı kararı ile dışarı çıkarken sayın Cumhurbaşkanımızı ifade ederek, ona doğum günü hediyesi olsun diye söylediği söz, en hafif ifadesi ile söylemek istiyorum ki, seviyesizliğin dik alasıdır. Bunu kabul etmemiz mümkün değildir. Böyle bir kişiden ne aydın çıkar. Böyle bir kişiden ne gazeteci olur nede bu memlekete bir faydası olur. Duamız ailesina faydası olmasıdır. Başka bir şey değil." şeklinde konuştu.
 
"Biz dünyanın en pahalı arsasında oturuyoruz" diyen Bakan Süleyman Soylu, "Herkesin gözü bu arsada. Bu arsanın bize emanet olduğunu da biliyoruz. Bu toprakların bize olan emanetini yarında taşırken birlik ve beraberlik içinde insanlarımızı gelişmiş ülkelerin insanlarını9n standartlarına ulaştırmak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem