Süleyman Soylu Nikah şahidi oldu

Bakan Süleyman Soylu Trabzon'da nikah şahitliği yaptı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da bir çiftin nikah şahidi oldu.   Bakan Soylu, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Prof. D

Süleyman Soylu Nikah şahidi oldu

Bakan Süleyman Soylu Trabzon'da nikah şahitliği yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da bir çiftin nikah şahidi oldu.
 
Bakan Soylu, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Ulusoy'un kızı Betül Feyza Ulusoy ile Arif Sefa Sarı'nın bir otelde düzenlenen nikah törenine katıldı.
 
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in kıydığı nikahta çiftlerin şahitliğini Bakan Soylu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal yaptı.
 
Çiftleri tebrik eden Soylu, "Güzel bir yolculuğa adım atıyorsunuz. Bu vesileyle evlilik akdinize hep birlikte şahitlik ettik. Ömür boyu mutluluklar diliyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem