Süleyman Soylu Kandili başınıza yıkarız

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Plan ve Bütçe Komisyonunda açıklamalarda bulundu. Komisyonda bulunan HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan ve Soylu arasında tartışma yaşandı.   Soylu yaptığı açıklamada, 'Türkiye Cumhuriyetinin başkanına,

Süleyman Soylu Kandili başınıza yıkarız
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Plan ve Bütçe Komisyonunda açıklamalarda bulundu. Komisyonda bulunan HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan ve Soylu arasında tartışma yaşandı.
 
Soylu yaptığı açıklamada, 'Türkiye Cumhuriyetinin başkanına, Sayın Cumhurbaşkanımıza, hepimize katil sıfatlamasını kabul etmem mümkün değil. Orada PKK'yı savunanlara karşı, onlar orada oturacaklar ben olacağım öyle mi? 6,7 Ekim olaylarının talimatını Selahattin Demirtaş vermiştir. Eğer katil arıyorsanız orada oturuyordu. Benim ilçe başkanımı 15 gün dağa çıkardın. Desteklediğiniz PKK’lılar işkence yaptı. Başınıza yıkarız. Kandil’i de başınıza yıkarız, o teröristleri de başınıza yıkarız' ifadelerini kullandı.
 
Tartışmanın şiddetlenmesiyle komisyona 5 dakikalık ara verildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler