Süleyman Soylu hafta sonu Trabzon’da

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'a geliyor. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda HDP milletvekilleri Garo Paylan ve Nursel Aydoğan’a, “Siz KCK ve PKK ile berabersiniz.” diyerek  Türkiye gündemine oturan Bakan Soylu, Trabzon’a gelecek.

Süleyman Soylu hafta sonu Trabzon’da

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'a geliyor.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda HDP milletvekilleri Garo Paylan ve Nursel Aydoğan’a, “Siz KCK ve PKK ile berabersiniz.” diyerek  Türkiye gündemine oturan Bakan Soylu, Trabzon’a gelecek.

"Kandil'i başınıza yıkarız" haberi için tıklayın

Tarifeli uçakla Pazartesi sabah 09.00’da Trabzon Havalimanı’na inecek olan Bakan Soylu için teşkilatlar alarma geçti. Havalimanında onu karşılamak için özel bir ilgi gösterilecek. Hafta sonunu yine Trabzon’da geçirecek olan Bakan Soylu’ya bu çıkışlarından dolayı Ak Parti’nin Trabzon teşkilatları, “Dik dur eğilme Trabzon seninde” mesajı verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem