Süleyman Soylu: "Alman Parlamentosu yanlış yaptı"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Almanya’nın sözde Ermeni soykırımı ile ilgili aldı kararı Haber61’e değerlendirdi.   Çeşitli açılışlara katılmak üzere gelen Bakan Süleyman Soylu Haber61 TV mikrofonlarına yaptığı açıklamada “Alman halkı il

Süleyman Soylu: "Alman Parlamentosu yanlış yaptı"
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Almanya’nın sözde Ermeni soykırımı ile ilgili aldı kararı Haber61’e değerlendirdi.
 
Çeşitli açılışlara katılmak üzere gelen Bakan Süleyman Soylu Haber61 TV mikrofonlarına yaptığı açıklamada “Alman halkı ile Türkiye arasındaki dostluğa zarar verildi. Türkiye bu meseleleri rahat aşar. Çok uzun zamandan beri birliktelikleri olan iki ülke halkına Alman Parlamentosu böyle bir yanlış yapmamalıydı” dedi.
 
Almanya Federal Parlamentosu, 1915 Ermeni Olayları’nı ‘soykırım’ olarak niteleyen yasa tasarısını, yapılan oylama ile neredeyse fire vermeksizin kabul edilmiş ve bu karar Türkiye tarafından sert tepki ile karşılanmıştı.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem