Süleyman Demirel'e yasak geldi!

Eşi Nazmiye Demirel’in ölümünden 64 gün sonra memleketi Isparta’ya gelen Demirel, tokalaşma yasağı yüzünden kendisini karşılayanları şapkasıyla selamladı. Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, eşi Nazmiye Demirel’i ebediyete uğurladıktan 64 gün sonra

Süleyman Demirel'e yasak geldi!
Eşi Nazmiye Demirel’in ölümünden 64 gün sonra memleketi Isparta’ya gelen Demirel, tokalaşma yasağı yüzünden kendisini karşılayanları şapkasıyla selamladı.
 
Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, eşi Nazmiye Demirel’i ebediyete uğurladıktan 64 gün sonra memleketi Isparta’ya geldi. 
 
TEDBİR AMAÇLI TOKALAŞMA YASAĞI
 
Bugün özel bir uçakla, adını taşıyan havalimanına inen Demirel’i karşılamaya Isparta Valisi Memduh Oğuz, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Hasan İbicioğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Or, Demokrat Parti İl Başkanı Nihat Karan ve parti yönetimi, DP eski yöneticileri ile Demirel’in yakınları katıldı. Karşılamaya gelenlere Demirel’le sağlık açısından tedbir amaçlı tokalaşma yapılamayacağı uyarısında bulunuldu. 
 
FÖTR ŞAPKASIYLA SELAMLADI
 
Demirel, kendisini karşılamaya gelenleri fötr şapkasıyla uçağın kapısından selamlayıp, herkesin Ramazanını ve bayramını kutladığını söyledi. İş adamı Şevket Demirel’in otomobiline binen 9. Cumhurbaşkanı Demirel, kardeşinin Eğirdir ilçesi Barla beldesindeki yazlığına geçti. Bugün burada dinlenecek olan Demirel’in yarın eşi Nazmiye Demirel’in İslamköy’deki mezarını ziyaret edeceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem