Su şişesi ile batmadan yüzüyorlar

Muş'un Bulanık ve Varto ilçelerinden geçen Alparslan 1. Baraj gölünde can simitleri olmayan çocuklar boğulmamak için çöplükten topladıkları pet şişeleri can yeleği olarak kullanıyor.Gülçimen köyü çocuklarından 13 yaşındaki İsmet Kara, "Suya giren her arka

Su şişesi ile batmadan yüzüyorlar

Muş'un Bulanık ve Varto ilçelerinden geçen Alparslan 1. Baraj gölünde can simitleri olmayan çocuklar boğulmamak için çöplükten topladıkları pet şişeleri can yeleği olarak kullanıyor.

Gülçimen köyü çocuklarından 13 yaşındaki İsmet Kara, "Suya giren her arkadaşımız beline en az 5 tane 2,5 litrelik kola veya su şişesi bağlıyor. Böylece suyun yüzeyinde kalmayı sağlıyoruz" dedi.

Bırakın yüzme yardımcısı aparatları, araba lastiği içi şambrelleri bile olmayan çocukların bu yaratıcısı zekası görenleri hayrete düşürdü. Boğulmamak için kendilerine pet şişelerden can simidi yapan çocuklar, gün boyunca serin suların tadını

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler