Şu Metris'in yolu...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında tutuklanan ve aralarında iki bakan oğlu ile iş adamı Reza Zerrab'ın da bulunduğu şüpheliler, Metris Cezaevi'ne getirildi.Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda çı

Şu Metris'in yolu...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında tutuklanan ve aralarında iki bakan oğlu ile iş adamı Reza Zerrab'ın da bulunduğu şüpheliler, Metris Cezaevi'ne getirildi.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda çıkarıldıkları mahkemede tutuklanan ve aralarında İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan ve iş adamı Reza Zerrab'ın da bulunduğu şüpheliler, Metris Cezaevi'ne getirildi. Tutukluları taşıyan araçlar, konvoy eşliğinde cezaevine girdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem