Spotçular çarşısında yangın paniği!

Büyükçekmece'de beyaz eşya satılan spotçular çarşısında henüz bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmazken çok sayıda beyaz eşya ve dükkân zarar gördü.Yangın, Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi, Hilal Ca

Spotçular çarşısında yangın paniği!

Büyükçekmece'de beyaz eşya satılan spotçular çarşısında henüz bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmazken çok sayıda beyaz eşya ve dükkân zarar gördü.

Yangın, Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi, Hilal Caddesi üzerinde bulunan spotçular çarşısında saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Çok sayıda beyaz eşyanın bulunduğu spotçular çarşısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören bekçi, durumu polis ve itfaiye ekiplerine ihbar etti. Olay yerine Büyükçekmece, Çatalca, Beylikdüzü, Esenyurt, Bakırköy, Avcılar, Bağcılar ve Şişli ilçelerinden takım gelerek yangına müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında çok sayıda beyaz eşyada ve diğer iş yerlerinde maddi hasarlar oluştu.

Çarşı bekçisi Remzi Ulaç," Arkadaşlarım gidip baktılar. Bir baktık yangın çıkmış ondan sonra itfaiyeyi aradım ve bilgi verdim. " dedi.

Polis, çıkan yangınla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler